Vladimir Rys/Bongarts/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Autójában találtak holtan egy görög focistát, nyomozás indult

A görög Arisz labdarúgócsapata közölte, hogy az együttesben korábban megforduló 31 éves Nikosz Cumaniszt holtan találták a saját autójában.

A halál oka egyelőre ismeretlen, de a görög rendőrség nyomozást indított az ügyben. Ennek a sdna.gr beszámolója szerint a megszokottnál komolyabb oka van, ugyanis

Cumanisz kezei össze voltak kötve az autójában, a nyakát pedig a biztonsági öv szorította a székhez, ezért gyilkosságra gyanakodnak a hatóságok.

A futballista családja néhány órával a holttest megtalálása előtt jelentette be, hogy eltűnt a labdarúgó.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!