Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Kidőlt a Manchester United játékosa a magyarok elleni vb-selejtezőről

Sérülést miatt minden bizonnyal kihagyja Harry Maguire, a Manchester United labdarúgócsapatának kapitánya a Magyarország elleni világbajnoki selejtezőt.

A vádlijával van probléma. Vélhetőleg néhány hetet igénybe vesz majd a felépülése, meglátjuk, milyen gyorsan gyógyul

– mondta Ole Gunnar Solskjaer vezetőedző a szerdai Villarreal elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés sajtótájékoztatóján.

Az angol futballista az Európa-bajnoki ezüstérmes nemzeti együttes egyik meghatározó tagja is, de sérülése miatt valószínűleg kihagyja az október 12-i magyarok elleni mérkőzést.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!