Nemzetközi foci

Hat hónapig arra várt a világbajnok futballista, hogy ne legyen fájdalma

Sven Simon / dpa Picture-Alliance via AFP
Sven Simon / dpa Picture-Alliance via AFP

Nagyon nehéz időszakon van túl Toni Kroos, a Real Madrid világbajnok német középpályása, aki a nyári Európa-bajnokság óta nem lépett pályára, de úgy tűnik, hogy sikerült meggyógyulnia makacs szeméremcsont-sérüléséből.

Kapcsolódó
Dárdain múlik, meddig lesz a Hertha edzője
A sportigazgató Bobic szerint a magyar szakember a megfelelő ember a posztra.

A német középpályás elmondta, sokkal hamarabb pihenőre kellett volna vonulnia, így viszont hónapokig fájdalomcsillapítón élve játszott.

„Már márciusban voltak panaszaim, és tudtam, hogy valami baj van a szeméremcsontommal. De nehéz volt befejeznem, mert várt rám tavasszal a Bajnokok Ligája negyeddöntője, majd elődöntője, aztán az Európa-bajnokság” – nyilatkozta.

Így aztán ahelyett, hogy pihenőt adott volna a testének, inkább háromnaponta játszott, de ezt csak fájdalomcsillapítókkal tudta elviselni.

Ezzel viszont romlott az állapota, és megnövekedett a rehabilitációs ideje.

„Amikor csak lehetséges, mindig a konzervatív kezelést részesítem előnyben. Ez most tovább tartott, de tisztában voltam vele, mert hat hónapig fájdalomcsillapítón éltem.

Sokat szenvedtem ebben az öt-hat hónapban. Csak egyet akartam, hogy ne legyen fájdalmam

– tette hozzá.

A középpályás a szezon első mérkőzést a tervek szerint kedden játszhatja, amikor a Real Madrid a moldáviai Sheriff Tiraspolt fogadja a Bajnokok Ligájában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik