Sven Simon / dpa Picture-Alliance via AFP
Nemzetközi foci sport

Hat hónapig arra várt a világbajnok futballista, hogy ne legyen fájdalma

Nagyon nehéz időszakon van túl Toni Kroos, a Real Madrid világbajnok német középpályása, aki a nyári Európa-bajnokság óta nem lépett pályára, de úgy tűnik, hogy sikerült meggyógyulnia makacs szeméremcsont-sérüléséből.

Kapcsolódó
Dárdain múlik, meddig lesz a Hertha edzője
A sportigazgató Bobic szerint a magyar szakember a megfelelő ember a posztra.

A német középpályás elmondta, sokkal hamarabb pihenőre kellett volna vonulnia, így viszont hónapokig fájdalomcsillapítón élve játszott.

„Már márciusban voltak panaszaim, és tudtam, hogy valami baj van a szeméremcsontommal. De nehéz volt befejeznem, mert várt rám tavasszal a Bajnokok Ligája negyeddöntője, majd elődöntője, aztán az Európa-bajnokság” – nyilatkozta.

Így aztán ahelyett, hogy pihenőt adott volna a testének, inkább háromnaponta játszott, de ezt csak fájdalomcsillapítókkal tudta elviselni.

Ezzel viszont romlott az állapota, és megnövekedett a rehabilitációs ideje.

„Amikor csak lehetséges, mindig a konzervatív kezelést részesítem előnyben. Ez most tovább tartott, de tisztában voltam vele, mert hat hónapig fájdalomcsillapítón éltem.

Sokat szenvedtem ebben az öt-hat hónapban. Csak egyet akartam, hogy ne legyen fájdalmam

– tette hozzá.

A középpályás a szezon első mérkőzést a tervek szerint kedden játszhatja, amikor a Real Madrid a moldáviai Sheriff Tiraspolt fogadja a Bajnokok Ligájában.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!