Elif Ozturk Ozgoncu / Anadolu Agency via AFP
Nemzetközi foci sport

Még hogy nincs agyam? – Balotelli mutogatott az ellenfél edzőjének

Mario Balotelli nem felejt – az Adana Demirspor olasz csatára kedden gólt szerzett, majd egy nyolc évvel ezelőtti esetre reagálva mutogatott az ellenfél edzőjének, amiért sárga lapot kapott.

Balotelli nyolc éve haragszik Sergen Yalcinra, a Besiktas török edzője ugyanis otromba megjegyzést tett rá egy LA Galaxy-Manchester City mérkőzésen.

Kapcsolódó
Letartóztattak egy szurkolót, aki a balhés meccs lelátóján maszturbált
Nem csak verekedés miatt lett rendőrségi ügy a francia bajnokiból.

A tréner – aki akkor szakértőként dolgozott – felháborodott, amiért a támadó a mérkőzésen ziccerben olyan sarkazásos megoldáshoz folyamodott, amelynek semmi értelme nem volt. Yalcin akkor úgy fogalmazott, hogy Balotellinek nincs agya, és ha Roberto Mancini helyében lett volna, azonnal kirúgta volna a manchesteri csapatból.

Ez a megjegyzés nyilvánvalóan mélyen megbántotta Balotellit, aki kedden megragadta az alkalmat, hogy revánsot vegyen.

Az első helyezett Besiktas már 3-0-ra vezetett a 60. percben, de az Adana Demirspor felállt, és 3-3-ra mentette a mérkőzést. Balotelli a 67. percben lépett pályára, és a 79. percben bombagólt szerzett.

Ezt követően „hé, hé” kiáltásokkal a Besiktas kispadja felé futott, és két kézzel a fejét mutogatva jelezte Yalcinnak, hol az ész.

Balotelli egyértelműen büszke volt az ünneplésére, az esetről ugyanis videót tett közzé az Instagram-oldalán.

Az Adana Demirspor elnöke, Murat Sancak azonban kevésbé volt lenyűgözve, és azt mondta, hogy mindkét fél rosszul viselkedett.

Bárcsak ne történt volna meg az egész: Yalcin első megjegyzései, majd az, amit Balotelli tett, nem helyes

– nyilatkozta.

Yalcin is elmondta gondolatait Balotelli mutogatásáról, szerinte a támadó csak azért választotta ezt a módot a gólörömre, mert csalódott, amiért tavaly nem csatlakozott a Besiktashoz.

„Ez az első alkalom, hogy láttam egy játékost, aki így viselkedett egy edzővel. Nem értem, miért tette, talán az az oka, hogy tavaly nem lehetett a Besiktas játékosa.

Ez megmutatja a személyiségét.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!