Nemzetközi foci

Még hogy nincs agyam? – Balotelli mutogatott az ellenfél edzőjének

Elif Ozturk Ozgoncu / Anadolu Agency via AFP
Elif Ozturk Ozgoncu / Anadolu Agency via AFP
Mario Balotelli nem felejt – az Adana Demirspor olasz csatára kedden gólt szerzett, majd egy nyolc évvel ezelőtti esetre reagálva mutogatott az ellenfél edzőjének, amiért sárga lapot kapott.

Balotelli nyolc éve haragszik Sergen Yalcinra, a Besiktas török edzője ugyanis otromba megjegyzést tett rá egy LA Galaxy-Manchester City mérkőzésen.

Kapcsolódó
Letartóztattak egy szurkolót, aki a balhés meccs lelátóján maszturbált
Nem csak verekedés miatt lett rendőrségi ügy a francia bajnokiból.

A tréner – aki akkor szakértőként dolgozott – felháborodott, amiért a támadó a mérkőzésen ziccerben olyan sarkazásos megoldáshoz folyamodott, amelynek semmi értelme nem volt. Yalcin akkor úgy fogalmazott, hogy Balotellinek nincs agya, és ha Roberto Mancini helyében lett volna, azonnal kirúgta volna a manchesteri csapatból.

Ez a megjegyzés nyilvánvalóan mélyen megbántotta Balotellit, aki kedden megragadta az alkalmat, hogy revánsot vegyen.

Az első helyezett Besiktas már 3-0-ra vezetett a 60. percben, de az Adana Demirspor felállt, és 3-3-ra mentette a mérkőzést. Balotelli a 67. percben lépett pályára, és a 79. percben bombagólt szerzett.

Ezt követően „hé, hé” kiáltásokkal a Besiktas kispadja felé futott, és két kézzel a fejét mutogatva jelezte Yalcinnak, hol az ész.

Balotelli egyértelműen büszke volt az ünneplésére, az esetről ugyanis videót tett közzé az Instagram-oldalán.

Az Adana Demirspor elnöke, Murat Sancak azonban kevésbé volt lenyűgözve, és azt mondta, hogy mindkét fél rosszul viselkedett.

Bárcsak ne történt volna meg az egész: Yalcin első megjegyzései, majd az, amit Balotelli tett, nem helyes

– nyilatkozta.

Yalcin is elmondta gondolatait Balotelli mutogatásáról, szerinte a támadó csak azért választotta ezt a módot a gólörömre, mert csalódott, amiért tavaly nem csatlakozott a Besiktashoz.

„Ez az első alkalom, hogy láttam egy játékost, aki így viselkedett egy edzővel. Nem értem, miért tette, talán az az oka, hogy tavaly nem lehetett a Besiktas játékosa.

Ez megmutatja a személyiségét.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik