Piero Cruciatti / Anadolu Agency via AFP
Nemzetközi foci sport

Istenkáromlás miatt eltiltották a Lazio edzőjét

Két mérkőzésre szóló eltiltást kapott Maurizio Sarri, a Lazio edzője, akinél elszakadt a cérna a vasárnapi, AC Milan elleni 2-0-s vereséget követően.

Kapcsolódó
Ibrahimovic inkább gólt lőtt, minthogy a cipőjét bekösse
Stílusosan tért vissza a svéd csatárklasszis.

A mérkőzés lefújását követően a 62 éves szakember nekirontott a Milan 22 éves, belga válogatott középpályásának, Alexis Saelemaekersnek. A játékvezető ugyan megpróbálta lenyugtatni a kedélyeket, de Sarri addig reklamált, amíg Daniele Chiffi piros lapot adott neki.

„Semmi különös nem történt. Saelemaekers egy olyan gesztust tett, amit nem lenne szabad az idősebb emberek felé. Aztán Ibra lenyugtatta a kedélyeket. Ilyenek megtörténnek a pályán” – idézte Sarrit az Acmilan.hu portál.

A tréner azonban nem úszta meg ennyivel, a fegyelmi bizottság végül kétmeccses eltiltással sújtotta.

A mérkőzés végén, a játéktéren verbálisan összecsapott az ellenfél játékosával, megfélemlítő magatartást tanúsított, fenyegető szavakat használt, majd a piros lap után az öltözőkhöz vezető folyosón istenkáromló kifejezésekkel vitatta a játékvezető döntését

– áll az ítéletben.

Sarri így kihagyja a vasárnapi, Cagliari elleni hazai, illetve a szeptember 23-i, Torino elleni idegenbeli mérkőzést.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!