Giuseppe Bellini/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Hatalmas sprinttel ünnepelte a győzelmet ezredik meccsén José Mourinho

José Mourinho túl van ezredik mérkőzésén vezetőedzőként. Az AS Romát irányító szakember a Sassuolo ellen ülhetett le a kispadra vasárnap este és volt min izgulnia, mivel Stephan El Shaarawy a 91. percben lőtt győztes gólt. A találat után Mourinho őrült sprintbe kezdett gólörömként.

Volt a győzelemben némi mázli is, mert a 95. percben egyenlítettek a vendégek, de a bíró nem adta meg a gólt, így mindhárom pont a fővárosi csapaté lett. Mourinho a találkozó után bevallotta, végig félt, hogy a mérföldkőnek számító meccset nem sikerül behúznia a csapatának.

Mindenkinek hazudtam! Napok óta mondom a csapatnak, hogy az ezredik meccs nem fontos nekem, de nagy féltem tőle, hogy kikapunk. Szerencsére nyertünk és úgy rohantam, mint egy kisgyerek, mert 12 évesnek éreztem magam 58 helyett

– mondta a portugál edző a mérkőzés után.

Az AS Roma sikerével vezeti is az olasz bajnokságot holtversenyben az AC Milannal és a Napolival három fordulót követően.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!