MI News / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

„Bosznia-Hercegovina labdarúgását bűnözők irányítják”

Futballbotrány körvonalazódik Bosznia-Hercegovinában, a helyi N1 televízió birtokába került egy levelezés, amelyben egy ismert futballmenedzser azzal dicsekedett, sikerült elintéznie, hogy egyik ügyfele pénzért helyet kapjon a március 27-i, Costa Rica elleni felkészülési mérkőzésen.

A portál szerint, amit a menedzser írt, végül valóra vált, védence valóban pályára lépett, azaz szilárd bizonyíték van arra, hogy a válogatottban legalább egy játékos megvásárolta a helyét.

A csapat a következő felállásban szerepelt: Vasilj (Piric, 58.) – Cipetic, Mihojevic (Hadzikadunic, 76.), Ahmedhodzic, Kolasinac (Pidro, 80.), Hadziahmetovic, Loncar, Duljevic (Gojak, 58.), Rahmanovic (Prevljak, 46.), Menalo (Cvijanovic, 80.), Demirovic.

Az N1 szerint állítólag nem ez volt az első hasonló eset a nemzeti csapatnál.

Az Everton 63-szoros bosnyák válogatott kapusa, Asmir Begovic keményen odaszúrt a közösségi oldalán.

„Bosznia-Hercegovina labdarúgását bűnözők irányítják, a Vico, Miske, Petev menedzserekből álló banda. Ahelyett, hogy az országot egyesítő csapat lennénk, egy bűnözők zsebeit megtömő eBay-oldallá váltunk” – írta csalódottan.

A válogatott kedden Kazahsztánnal vív vb-selejtezőt, a hétfői sajtótájékoztatón megkérdezték Ivajlo Petev szövetségi kapitányt, hogyan kommentálná Begovic vádjait, mire az a válasz érkezett: „Sehogy!”

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!