Denis Doyle/Getty Images
Nemzetközi foci sport

A Chelsea az utolsó pillanatban igazolt középpályást a spanyol bajnoktól

Az átigazolási időszak utolsó óráiban vette kölcsön Saúl Niguezt a Chelsa labdarúgócsapata.

A londoni klub ötmillió eurót fizetett az Atlético Madridnak a futballistáért, akit 2022 nyaráig vett kölcsön, de opciós joga lesz 40 millió euróért végleg kivásárolni őt. Az idő nagyon szorította a Chelsea-t, mert bár az egyezség megszületett, a papírmunkát csak az utolsó órában tudták befejezni a klubok.

Az átigazolás érdekessége, hogy Callum Hudson-Odoit viszont nem engedték el az angolok a Dortmundba, így most több középpályása lett a Chelsea-nek, mint amennyivel eredetileg számoltak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!