Nemzetközi foci

Összeesett a bemelegítéskor egy 20 éves dán futballista

Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images
Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images
Dámai jelenetek játszódtak le az dán harmadosztályú mérkőzésen, amikor a Kolding IF beállásra készülő, melegítő szélsője, Ahmed Daghim elvesztette az eszméletét. A játékost kórházba szállították, a meccset félbeszakították.

A 2. Division negyedik fordulójának szombat kora délutáni mérkőzésén a Frederiksberg Alliancen 2000 (röviden FA 2000) csapata a Koldingot fogadta.

Kapcsolódó
Kiengedték Christian Eriksent a kórházból
Sikeres műtétet hajtottak rajta végre.

A mérkőzés talán sohasem került volna be a fontos hírek közé, azonban a melegítő Ahmed Daghim váratlanul elájult. Az eset hatalmas pánikot váltott ki, hiszen mindenkinek élénken élt még az emlékezetében a nyári Európa-bajnokság, amikor a Dánia-Finnország mérkőzésen a hazaiak csapatkapitánya, Christian Eriksen szívrohamot kapott, és a pályán élesztették újra.

A labdarúgót azonnal a koppenhágai kórházba szállították, a két csapat játékosai pedig úgy döntöttek, félbeszakítják a mérkőzést és együtt várják a híreket.

A hírek szerint a futballista a mentőben már jobban érezte magát, de most alapos vizsgálatnak vetik alá.

Az eset azért ijesztő, mert Daghim csupán 20 éves, ráadásul nem is volt a pályán, hanem csak melegített.

A dán U19-es válogatottban is szerepelt labdarúgó az FCK játékosaként mutatkozott be az élvonalban, három mérkőzésen szerepelt, majd 2020-ban fél évet a norvég HamKamban töltött kölcsönben. Januárban csatlakozott a Koldinghoz.

Olvasói sztorik