Jvºrgen Fromme / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP
Nemzetközi foci sport

„Nem voltam kedves” – Dárdai előbb kritizálta, majd elbeszélgetett a játékosával

Bár jól indult a Hertha bajnoki szezonja, ugyanis már 6 perc után vezetett Dárdai Pál csapata Kölnben, végül 3-1-re kikapott, amire a magyar vezetőedző azt mondta, igazi villámcsapásként érte. Dárdai külön kiemelte akkor, hogy nem volt megelégedve Matheus Cunha hozzáállásával, aki szerinte csak sétálgatott.

Kapcsolódó
„Nem normális, ha minden jól megy” – villámcsapásként érte Dárdait a Hertha veresége
A berliniek magyar vezetőedzője szerint mindegy milyen a felkészülés, az első tétmeccsen úgyis kiderül minden.

„Csatárként egyszerűen nem állhatsz meg és kezdesz visszafelé sétálni, ha nincs a csapatodnál a labda. Nem értem már ezt a világot. Én vagyok az edző, az én feladatom, hogy ennek véget vessek. Ez nem az ifibajnokság, hanem a Bundesliga” – mondta a bulinews.com cikke szerint Dárdai a napokban.

A csütörtöki sajtótájékoztatóján természetesen szóba került, hogy beszélt-e azóta a játékosával. Dárdais választ kaptak az újságírók.

Beszéltem vele. Nem voltam kedves, hanem őszinte. Ettől még ugyanúgy barátok maradunk. A kerethirdetésnél majd meglátjuk, lesz-e következménye annak, ha valaki sétálgat

– felelte Dárdai.

A Hertha BSC szombaton hazai pályán játszik, azt a Wolfsburgot fogadja, amely győzelemmel kezdte a bajnoki szezont. 25 ezer berlini nézőt engednek be a stadionba.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!