NurPhoto/NurPhoto via Getty Images
Nemzetközi foci sport

36 év után igazolt újra ilyen focistát a Lazio

Az olasz élvonalbeli SS Lazio labdarúgócsapata bejelentette, hogy szerződtette Pedro Rodríguezt.

A spanyolok világ- és Európa-bajnok szélső két évre írt alá, korábban a Chelsea-nél is együtt dolgozott Maurizio Sarri vezetőedzővel. Azonban a legérdekesebb a 34 éves támadóval kapcsolatban, hogy

a városi rivális AS Romától szerezte meg a Lazio, erre pedig 36 éve nem volt példa. Utoljára 1985-ben Astutillo Malgiogio igazolt az egyik fővárosi csapattól a másikba.

A 65-szörös válogatott Pedro Barcelonában lett ismert játékos, abban az időszakban érte el legnagyobb sikereit. Az AS Roma mezében 40 mérkőzésen lépett pályára, ezeken hat gól és jét gólpassz volt a mérlege.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!