Nemzetközi foci

„Megtöröm a csendet” – Cristiano Ronaldo a jövőjéről írt

Marco BERTORELLO / AFP
Marco BERTORELLO / AFP

Már hozzászokhattunk, hogy gyakorlatilag mindegyik átigazolási szezonban olvashatunk pletykákat Cristiano Ronaldo kapcsán. Most sincs ez másképp, a napokban az terjedt el, hogy visszatérhet a Real Madridhoz, de arról is lehetett olvasni, hogy őt vinné a Manchester City, ha nem sikerül megszereznie Harry Kane-t.

A 36 éves portugál támadó általában nem szokta kommentálni a híreket, most azonban az Instagramon üzent, azt írta, mindig is az volt a mottója, hogy több munka, kevesebb duma. Ezúttal viszont nem akar tovább hallgatni.

„Mint ember és mint sportoló is tiszteletlenség velem szemben, ahogyan a sajtó könnyelműen ír a jövőmről. Tiszteletlen ez a velem szóba hozott csapatokkal, azok játékosaival, a szakmai stábokkal szemben is. A történetemet a Real Madridnál már megírták és rögzítették is. Ott van a Santiago Bernabéu Stadion múzeumában és a klub összes szurkolójának emlékezetében. Mindezeken túl az ott töltött kilenc évet tisztelet és szeretet jellemezte, amit még mindig érzek, és amire mindig is büszke leszek. Tudom, hogy az igazi Real Madrid-drukkerek a mai napig a szívükben őriznek, ahogyan én is őket” – írta Cristiano Ronaldo, aki megjegyezte, hogy úgy hozzák hírbe különböző bajnokságok különböző csapataival, hogy az igazság senkit sem érdekel.

Most megtöröm a csendet, hogy elmondjam: nem hagyom, hogy visszaéljenek a nevemmel. Továbbra is a karrieremre, az elvégzett munkára koncentrálok, hogy felkészüljek minden rám váró kihívásra. És a többi? A többi csak duma

– írta a portugál, aki miután nyert két bajnoki címet és négy Bajnokok Ligáját a Reallal, 2018-ban a Juventushoz igazolt, ahová még egy évig köti a szerződése.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

Olvasói sztorik