Nemzetközi foci sport

Két focista ütközött egymással, mégis a bíró került földre

Az orosz élvonalbeli bajnokság 4. fordulójában rendezett Lokomotiv Moszkva–Zenit rangadó vicces jelenetet hozott. Persze nem Szergej Kraszjov játékvezetőnek, akit nemes egyszerűséggel két oldalról öklelt fel a hazaiaktól Anton Mirancsuk, a vendégektől pedig Alekszej Sutormin.

Karaszjov egyébként az a bíró, akit a magyar drukkerek még a 2016-os Európa-bajnokságon megutáltak, mert befújta az Izland elleni mérkőzésen a vitatott tizenegyest, amivel a skandinávok vezetést szereztek az 1-1-re végződő csoportmeccsen.

Ami a Premjer Liga-mérkőzést illeti, a találkozó 1-1-gyel ért véget, amivel a Zenit tízpontos a bajnokságban és első helyen áll a Rubin Kazannyal holtversenyben. A Marko Nikolics irányította Lokomotiv ötödik nyolc ponttal.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!