OLLY GREENWOOD / AFP
Nemzetközi foci sport

Tragikus balesetben meghalt Michael Ballack 18 éves fia

Quadbalesetben meghalt Emilio Ballack, a korábbi világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes, 98-szoros német válogatott Michael Ballack 18 éves fia. A részleteket nem hozták nyilvánosságra.

A tragédia csütörtök hajnalban a család portugáliai nyaralója közelében történt, a helyszínre érkező tűzoltók és mentők már nem tudták megmenteni a fiú életét.

A TVI24 portugál tévécsatorna szerint a baleset a Lisszabontól délre fekvő Troiában történt, a 2012-ben visszavonult Ballack házának közelében. 

Emilio a német futballista középső gyermeke volt, a másik kettő közül Louis 2001-ben, Jordi 2005-ben született.

Michael Ballack egykori klubja, a Chelsea csütörtök délután a Twitteren üzent korábbi játékosának és együttérzéséről biztosította.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!