Nemzetközi foci sport

Edzőbotrány Marseille-ben: Emery lehülyézte Sampaolit

Botrányos események tarkították a szombati, Olympique Marseille-Villarreal felkészülési mérkőzést, amely a két sztáredző verbális csatáját is hozta.

Kapcsolódó

A meccset a hazaiak 2-1-re megnyerték, az indulatok akkor szabadultak el, amikor a második félidő elején a játékvezető felmutatta a második sárga lapot Juan Foyth-nak.

Unai Emery tiltakozni kezdett, mondván, egy barátságos meccsen ez azért túl szigorú döntés, majd a vitáéba beszállt a hazaiak argentin edzője, Jorge Sampaoli is.

A tiltakozás csúcspontján Emery Sampaolihoz fordult, és ostobának nevezte.

Az argentin szakembert az asszisztenseinek kellett lefogniuk, hogy megakadályozzák a tettlegességet.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!