Nemzetközi foci sport

Sértegették, ezért sárga lapot adott a szurkolóknak a jópofa bíró

Felkészülési mérkőzésen 3-0-s győzelmet aratott az angol élvonalbeli Aston Villa labdarúgócsapata a másodosztályú Bristol City vendégeként.

A mérkőzés azonban nem Jaden Philogene-Bidace, Ezri Ngoyo Konsa és Ollie Watkins góljai miatt került be a hírekbe, hanem Kevin Friend játékvezető jópofa reakciója miatt.

A Villa szurkolói nem éppen kedveskedtek neki, hiszen – egy másik bíróra utalva – azt kántálták:

Szar Mike Dean vagy, te csak egy szar Mike Dean vagy.

A játékvezető erre reagálva felmutatta a sárga lapot, amit a Villa-szurkolók örömkiáltásokkal és tapssal jutalmaztak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!