Nemzetközi foci

Németh András jó benyomást tett a Genk vezetőedzőjére

A belga első osztályú Genkben már tavaly kispadra ülhetett a 18 éves támadó, Németh András, aki az idei felkészülést már teljes egészében az első csapattal kezdte.

Úgy tűnik, Németh fejlődése továbbra is töretlen, hiszen John van den Brom vezetőedző az Eendracht Termine és az Eupen elleni tesztmeccsen bevetette, mindkét alkalommal egy-egy gólt szerzett.

Úgy érzem, sikerül felnőnöm a feladathoz, az edzések mellett a tesztmeccseken sem maradtam adós a jó teljesítménnyel, gólokat szereztem. A vezetőedző egyre jobban bízik bennem, látja rajtam, hogy jó barátságot ápolok a labdával. Bár alapvetően a kilences posztján érzem magam a leginkább otthonosan, az edzőmeccseken tízest játszottam, s mivel kell egy gólerős játékos ebbe a szerepkörbe, elképzelhető, hogy ott kapok lehetőséget. Természetesen az a célom, hogy mihamarabb bemutatkozhassak a belga élvonalban, s beverekedjem magam a csapatba

– olvasható a labdarúgó nyilatkozata az nso.hu oldalon.

A lap azt írja, Németh ugyan kisebb bokasérülés miatt kihagyta a szezonrajtot, de az augusztus első hetében már ott lehet a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörére nevezett keretben. A  Genk az ukrán második Sahtar Doneckkel találkozik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik