Nemzetközi foci sport

Így ujjong egy ötödosztályú csapat, ha a Bayern Münchennel meccselhet

Vasárnap kisorsolták a Német Kupa következő kiírásának első fordulójában esedékes párharcait.

A sorozat érdekessége, hogy az élvonalbeli klubok már az elejétől versenyben vannak, így rengeteg alacsonyabb osztályú csapat találkozhat a sztárjátékosokat felvonultató Bundesligás együttesekkel. Azt hihetnénk, hogy ez pech egy-egy klubnak, hiszen véget ér egy Dortmund, vagy Lipcse elleni meccsel a kupamenetelés. Valójában azonban ez egy különleges, valószínűleg vissza nem térő alkalom és ezt mi sem mutatja jobban, mint az ötödosztályú Bremer SV öröme, amely a német bajnok Bayern Münchent kapta:

A kupában címvédő Borussia Dortmund a harmadik ligás Wehen Wiesbadent kapta, Dárdai Pál Herthája a harmadosztályú SV Meppent, a Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot foglalkoztató RB Leipzig pedig a Sandhausent. Sallai Roland csapata, a Freiburg a Würzburger Kickerst, Szalai Ádám klubja, a Mainz az SV Elversberget, míg a Novothny Somával élvonalba jutott VfL Bochum a Wuppertaler SV-t kapta.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!