Alex Gottschalk/DeFodi Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

A Dortmund megerősítette, hogy eladja Sanchót

A Borussia Dortmund labdarúgócsapata megerősítette, hogy elfogadták a Manchester United ajánlatát Jadon Sanchóért.

Kapcsolódó
Úgy fest, célegyenesben a Manchester United nyári sztárigazolása
Jadon Sancho csillagászati összegért érkezhet.

Az angol támadó többször is összeveszett a BVB aktuális edzőjével, míg az MU régóta vágyott a megszerzésére. A spekulációk azonban véget értek, a Dortmund hivatalos közleményben erősítette meg az üzletet.

A két klub megegyezésre jutott a mai napon Jadon Sancho Manchester Unitedbe igazolásának részleteiben. A Manchester United 85 millió eurót fizet majd a BVB-nek, ha az átigazolás létrejön

– írja a német klub.

Ennek megfelelően vélhetően az orvosi vizsgálatokon kell csak átesnie Sanchónak, hogy visszatérjen Angliába.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!