Nemzetközi foci

Sergio Ramos: Maradtam volna, de azt mondták, lejárt az időm

OSCAR DEL POZO / AFP
OSCAR DEL POZO / AFP

Csütörtökön sajtótájékoztatót tartott Sergio Ramos, aki 16 év után hagyja el a Real Madridot. Egy ideje már pletyka szinte felmerült, hogy távozik a csapatkapitány, de azért mégis meglepő volt a hivatalos bejelentés. Maga a játékos is azt mondta, hogy nem számított rá.

„Sosem akartam távozni. Maradni akartam. Kétéves szerződést írtam volna alá, hogy én és a családom is nyugton legyünk, de egyéves ajánlatot kaptam, csökkentett fizetéssel.

Elfogadtam azt is, de aztán közölték velem, hogy lejárt a határidő. Nem is mondták, hogy van határidő

nyilatkozta Ramos, aki szerint érthető ez a döntés a klub részéről, de őt meglepte, és a feltételek is folyamatosan változtak az egyeztetések során.

Kapcsolódó
Hivatalos: Sergio Ramos távozik a Real Madridtól
Már a búcsúzó sajtótájékoztatójának időpontja is megvan.

Apa-fia kapcsolatnak írta le a kapcsolatát Florentino Pérez klubelnökkel, de hozzátette, egy jó családban is vannak ellentétek. Ettől még rossz szót sosem mondott róla. Azt szeretné, ha úgy emlékeznének rá, aki mindent megtett a klubért.

Ami a folytatást illeti, több ajánlata is volt, de még nincs konkrétum. A Real mellett a Sevilla áll a legközelebb hozzá. Amit kijelentett, hogy Barca–mezben sosem látjuk.

A 35 éves Sergio Ramost 2005-ben igazolta le a Real Madrid, a többi közt öt bajnoki címet és négy Bajnokok Ligáját nyert a csapattal.

Olvasói sztorik