Nemzetközi foci bajnokok ligája

Ide kapcsoljon, aki a következő szezonban BL-t és Serie A-t nézne

CARL RECINE / POOL / AFP
CARL RECINE / POOL / AFP

A Sport TV két új megállapodást is kötött, az egyiket az UEFA-val, a másikat a Serie A-val, így hétköznap, kedden és szerdán Bajnokok Ligája-mérkőzéseket, hétvégén pedig az olasz labdarúgó bajnokság rangadóit követhetik majd a Sport1 és Sport2 nézői a 2021-22-es szezontól, derült ki a csatorna közleményéből.

  • Fordulónként összesen akár nyolc BL-mérkőzést is élőben tud közvetíteni a Sport1 és a Sport2 (kedden és szerdán 4-4-et).
  • A Serie A megszerzése érdekében a Sport TV lemondott a Bundesliga-jogokról, abban bízva, hogy a hétvégi nézettség emelkedik az új jog bevezetésével. Akár nyolc találkozó is képernyőre kerülhet fordulónként.

„Végtelen öröm, hogy a labdarúgás csúcssorozata, a Bajnokok Ligája, amely a világon minden futballszeretőt a tévék elé ültet keddenként és szerdánként, most visszatért hozzánk. Nagyon büszkék vagyunk arra is, hogy 12 év kihagyás után a legszenvedélyesebb liga, a Serie A is visszatér a csatornáinkra. Reményeink szerint az olasz bajnokság még több nézőt szögez majd a képernyők elé, mint a Bundesliga, már csak azért is, mert a Serie A az erőviszonyok jelenlegi állása szerint az egyik legizgalmasabb topbajnokság Európában” – mondta a jogszerzésről Máté Pál, a Sport TV programigazgatója.

Az említett jog megszerzése mellett több fontos sorozat közvetítési jogait meghosszabbította több évre a Sport TV. A kézilabda-BL és az Eb-k,  az NBA, az Olasz Kupa. A jól ismert PDC-dartsversenyek (PDC darts-vb, Darts Premier League, Darts UK Open, Darts World Matchplay, World Cup of Darts, World Series of Darts) mellett a World Grand Prix és Grand Slam of Darts küzdelmeivel bővül a kínálat. A sportadó csatornáin lehet majd követni az UEFA vb-selejtezőit és Nemzetek Ligája-mérkőzéseit, továbbá az MLB, a UFC, a WTCR vagy az ETCR meccseit, ütközeteit, versenyeit is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik