Pedro H. Tesch / AGIF / AGIF via AFP
Nemzetközi foci sport

Egy méterről vágott védhetetlen öngólt a pipába

Súlyos, 5-1-es vereséget szenvedett az Internacional labdarúgócsapata a Fortaleza otthonában a brazil élvonal második fordulójában.

A mérkőzés legviccesebb jelenete a hazaiak negyedik góljánál zajlott le, amikor egy jobbról érkező lapos lövést követően Zé Gabriel irgalmatlan nagy öngólt lőtt saját kapuja bal felső sarkába.

A mérkőzést követően az Internacional szurkolói követelték a spanyol edző, a 36 éves Miguel Ángel Ramírez lemondását, de a klubvezetés jelezte, erre nem kerül sor, és megadják a lehetőséget a szakembernek arra, hogy megvalósítsa terveit.

Egyes források szerint e mögött az is állhat, hogy Ramírez kirúgása 2,5 millió dollárjába kerülne a klubnak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!