Nemzetközi foci

Nagyot dobna edzőfronton a Fenerbahce

Pan Yulong / XINHUA / Xinhua via AFP
Pan Yulong / XINHUA / Xinhua via AFP

Sztáredzővel szeretné megerősíteni csapatát a török Fenerbahce, amely a harmadik helyen zárta a 2020-21-es bajnoki szezont.

Kapcsolódó
BL-győztes hátvéd lehet Szalai Attila párja a védelemben jövőre
Ingyen megszerzehető, csak a fizetésről kell megálapodni vele.

Az isztambuli együttes Erol Bulut irányításával kezdte az idényt, majd a hajrában ideiglenesen a korábbi 101-szeres válogatott futballista, Emre Belözoglu ült le a kispadra.

A harmadik hely Európa Liga-indulást ér, a hírek szerint azonban ehhez Ali Koc klubelnök olyan nagyágyút szeretne megnyerni, mint Rafa Benítez.

A spanyol szakember januárban hagyta el kínai csapatát, és a madridi AS szerint a Fener vezetése a másfél hét múlva tárgyalásra hívta meg Isztambulba. A cél, hogy a Liverpoollal Bajnokok Ligáját, a Chelsea-vel Európa Ligát nyert szakember a jövőben a klub kötelékében kamatoztassa tapasztalatait.

Belső források szerint Benitez várhatóan június 16-án fedezi fel a várost, a klub létesítményeit és meghallgatja az elnök ajánlatát.

A Footmercato.net úgy tudja, a Fenerbahcét érdekelné Joachim Löw is, aki az Európa-bajnokság után szabad lesz, hiszen a német kapitányi posztot Hansi Flick átveszi tőle.

Olvasói sztorik