Nemzetközi foci

A Juventusból vásárolna be az Atlético Madrid

ANDREAS SOLARO / AFP
ANDREAS SOLARO / AFP

Nagyon úgy fest, hogy mozgalmas nyár elé néz a spanyol bajnok Atlético Madrid. A klub ugyanis szeretné tovább erősíteni a keretét, elsősorban a támadósorban és a középpályán.

Az egyik kiszemeltet Diego Simeone már régóta szeretné megszerezni, az argentin edző honfitársát, Paulo Dybalát szemelte ki magának.

A játékost, akit az olasz lapok az AC Milannal hoztak hírbe, már csak egy évig köti a szerződés a Juventushoz, ha nem akar hosszabbítani, akkor most nyáron kaphatja érte a legjobb ajánlatokat a torinói klub. A Cadena Ser értesülései szerint felmerülhet az is, hogy bevonják Álvaro Moratát is az üzletbe, aki kölcsönben érkezett az Atléticótól a Juventushoz, de ő is maradna Olaszországban és marasztalnák is. Bár egyes hírek szerint az Atleti külön kezelné a két ügyletet.

Még egy játékost elcsábítana a Juventustól a spanyol bajnok: Rodrigo Bentancurt. Már évek óta próbálkoznak nála, az olaszok eddig minden ajánlatot visszautasítottak, ráadásul a játékos tavaly hosszabbított 2024-ig. Valakit azonban biztosan igazolnia kell a középpályára a Madridnak, Lucas Torreira ugyanis kölcsönszerződése lejártával visszatért az Arsenalhoz.

Olvasói sztorik