ANDREAS SOLARO / AFP
Nemzetközi foci sport

A Juventusból vásárolna be az Atlético Madrid

Nagyon úgy fest, hogy mozgalmas nyár elé néz a spanyol bajnok Atlético Madrid. A klub ugyanis szeretné tovább erősíteni a keretét, elsősorban a támadósorban és a középpályán.

Az egyik kiszemeltet Diego Simeone már régóta szeretné megszerezni, az argentin edző honfitársát, Paulo Dybalát szemelte ki magának.

A játékost, akit az olasz lapok az AC Milannal hoztak hírbe, már csak egy évig köti a szerződés a Juventushoz, ha nem akar hosszabbítani, akkor most nyáron kaphatja érte a legjobb ajánlatokat a torinói klub. A Cadena Ser értesülései szerint felmerülhet az is, hogy bevonják Álvaro Moratát is az üzletbe, aki kölcsönben érkezett az Atléticótól a Juventushoz, de ő is maradna Olaszországban és marasztalnák is. Bár egyes hírek szerint az Atleti külön kezelné a két ügyletet.

Még egy játékost elcsábítana a Juventustól a spanyol bajnok: Rodrigo Bentancurt. Már évek óta próbálkoznak nála, az olaszok eddig minden ajánlatot visszautasítottak, ráadásul a játékos tavaly hosszabbított 2024-ig. Valakit azonban biztosan igazolnia kell a középpályára a Madridnak, Lucas Torreira ugyanis kölcsönszerződése lejártával visszatért az Arsenalhoz.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!