Nemzetközi foci bajnokok ligája

A Manchester City tulajdonosa anyagilag támogatja a szurkolók utazását a BL-döntőre

Alex Livesey - Danehouse/Getty Images
Alex Livesey - Danehouse/Getty Images

A Manchester City bejelentette hivatalos honlapján, hogy a klub tulajdonosa, Manszúr sejk kifizeti a Bajnokok Ligájára jegyet váltó szurkolók utazását.

A bejelentés hangsúlyozza, hogy az Isztambulból Portóba áthelyezett fináléra nagyon szigorú szabályok szerint lehet csak eljutni, több drága koronavírusteszt is előfeltétele a részvételnek. Ezt és az anyagi nehézsésgeket szem előtt tartva ajánlja segítségét Manszúr sejk, aki kizárólag az utazás költségeit és megszervezését akarja megkönnyíteni.

Reményeink szerint őfelsége kezdeményezése segít majd a döntő iránt érdeklődő rajongóinknak, hogy élvezzék a történelmi döntőt és ne az utazással kapcsolatos anyagi és logisztikai teher miatt aggódjanak

– írja a Manchester City honlapja.

A május 29-i finálé a klub történetének első BL-döntője, amelyen a Chelsea lesz az ellenfél. Eredetileg Isztambulban rendezték volna a döntőt, de a koronavírus-járvány miatti korlátozások miatt átkerült Portóba. A szigorított beutazás miatt 24 órával utazás előtt és érkezéskor is PCR-tesztet kell csináltatniuk a szurkolóknak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik