Nemzetközi foci sport

Sallói Dániel góljával indult be a Sporting Kansas City

A Sporting Kansas City hazai pályán 3-0-ra verte a Vancouver Whitecaps csapatát az MLS alapszakaszának hatodik fordulójában.

A hazaiak első gólját Sallói Dániel szerezte, miután bal szélről befelé cselezve próbált kényszerítőzni Alan Pulidóval. Labdája végül egy védőről pattant vissza a magyar csatár elé, akit viszont ez sem zavart meg és a hosszú alsóba gurított.

Pulido még az első félidőben büntetőből növelte a Kansas előnyét, térfélcsere után pedig akcióból is betalált. Sallóinak ez volt idénybeli második gólja, a Kansas három győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel indította a szezont. Schön Szabolcs vasárnap hajnalban lépett pályára az FC Dallasban csereként, de nem tudta ő sem megakadályozni a Minnesota elleni vereséget.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!