Ralf Ibing / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP
Nemzetközi foci sport

Dárdai Pál: A semmiből kaptunk gólt, de nyugodtak maradtunk

A szezon egyik legfontosabb győzelmét aratta szerdán a Hertha: a berliniek hátrányból fordítva verték 2-1-re a már biztos kieső Schalkét, amivel nagyot léptek a bennmaradás felé. Dárdai Pál csapata a hétvégén ráadásul az egyik riválissal, az utolsó előtti Kölnnel találkozik.

Megérdemelt győzelem volt, több gólhelyzetünk is volt. Ugyan a semmiből vezetést szerzett az ellenfél, de a csapat higgadt maradt. Jó érzés, hogy van két meccslabdánk

mondta a magyar edző.

Kapcsolódó
Dárdaiék a szezon egyik legfontosabb győzelmét aratták
Saját kezébe vette az irányítást a Hertha.

Dárdait január végén nevezték ki a Hertha BSC élére, 2022 nyaráig szóló szerződést írt alá. Ugyanakkor a német sajtó szerint szerepel egy olyan záradék a megállapodásban, amely szerint 24 pontot kellett volna szereznie vele a csapatnak, ami már biztosan nem jön össze – ha megnyeri a hátralévő két meccset a Hertha, akkor 23 pontot gyűjt Dárdaival. A klub nem kommentálta akkor a hírt.

Kapcsolódó
Dárdainak kemény feltételt szabott a Hertha
Tényleg azt várják tőle, hogy támassza fel a Herthát.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!