Farkas Norbert / 24.hu
Nemzetközi foci sport

Úgy megsértették a focistát, hogy visszavonult

David Cox 32 évesen úgy döntött, hogy felhagy a labdarúgással. A skót negyedosztályban szereplő Albion Rovers csatára a kispadon kezdett, majd a félidőben távozott a stadionból. Az ESPN cikke szerint az ellenfél, a Stenhousemuir egyik játékosa mentális problémáit és öngyilkossági kísérleteit hozta fel.

Volt egy kis adok-kapok a félidőben, amikor azt mondta: jobb lett volna, ha elsőre sikerrel járok. Sokak szerint ez semmiség, de engem felbosszantott. Valamit tenni akartam

– mondta Cox, aki szerint a leglátványosabb, amit tehetett, az volt, hogy meccs közben távozott.

Az ügy a skót szövetség elé került és a Stenhousemuir is belső vizsgálatot indított. A klub közleményében jelezte, hogy azt elfogadják, hogy meccs közben elhangoznak bizonyos dolgok, ugyanakkor azzal is tisztában vannak, hogy van egy bizonyos határ, amit nem lehet átlépni.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!