SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP
Nemzetközi foci sport

Erre a Modricra nem lehet büszke a horvát futball

Felfüggesztett börtönbüntetés kapott az NK Zadar és a HNK Rijeka egykori futballistája, Josip Modric, akit a Zadar melletti Petrcane egyik üdülőkomplexumában lopáson kaptak.

A 42 éves korábbi játékos 2020. december 12-én délelőtt egy lengyel rendszámú kisteherautóval előbb egy jet-skit lopott el, majd öt nappal később este visszatért, és két másik ismeretlen férfival a tengerpartról nyugágyakat, asztalokat és székeket pakolt fel a teherautóra.

Azonban rajtakapták, és ugyan kezdetben azt hangoztatta, hogy ártatlan, később beismerte bűnösségét. Ugyanakkor nem fogadta el a sértett 20 977 eurós vagyoni követelését.

Eredetileg egy év és négy hónap börtönt kértek rá, végül az ügyész módosította a vádiratban javasolt szankciót és felfüggesztett büntetést javasolt

Modrić korábban is összetűzésbe került a hatóságokkal, állt már kábítószer-kereskedelem és közlekedési baleset miatt is a bíróság előtt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!