Nemzetközi foci bajnokok ligája

Cristiano Ronaldo Bajnokok Ligája nélkül nem marad a Juventusban

Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images
Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images

A Juventus csapata elveszíti Cristiano Ronaldót, ha nem jön össze jövőre a Bajnokok Ligája-szereplés, írja a Tuttosport.

Miután a 33. fordulóban a Napoli nyert, az AC Milan pedig kikapott, így ez a két együttes és a Juve is 66 pontos a Sere A-ban, ezzel jelenleg hárman viaskodnak az Atalanta (68 pont) mögötti két BL-helyért. Mellettük öt ponttal van csak lemaradva a Lazio, amely szintén a legjobbak közé vágyna.

Kapcsolódó
Pirlo fia naponta kap halálos fenyegetéseket
A vártnál gyengébb teljesítményt nyújt a Juventus, sokan emiatt dühödtek föl.

A Tuttosport szerint Cristiano Ronaldo nem akar Torinóban maradni, ha a hatodik Bajnokok Ligája-győzelmét nem hajszolhatja már a csapatával. Érdekesség, hogy ebben az esetben a Juventus is hajlana a válásra, mivel a portugál klasszis magas fizetését nehezebb lenne megoldani a BL után járó bevételek nélkül. A helyzet pikantériája továbbá, hogy ha a Juve ragaszkodik az Európai Szuperliga-induláshoz, akkor Ronaldo egyébként sem játszhatna a Bajnokok Ligájában az UEFA szabályzata szerint.

Kapcsolódó
Aki a Szuperligában részt vesz, nem indulhat a Serie A-ban
Még nem késő a Juventus és az AC Milan számára, hogy meggondolja magát.

Korábban egykori klubja, a Manchester United érdeklődéséről lehetett hallani Ronaldo kapcsán, ahová 2012 után térhetne vissza, de állítólag a Parsi Saint-Germain is boldogan látná a portugált.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik