Yuki IWAMURA / AFP
Nemzetközi foci sport

Hogy lesz így olimpia? Japánban elrendelték a zárt kapus meccseket

Nézők nélkül rendeznek 11 mérkőzést a japán labdarúgó-bajnokság élvonalában és másodosztályában, miután vasárnaptól több prefektúrában is vészhelyzetet hirdettek a koronavírus különböző mutációi okozta megbetegedések miatt.

Az érintett régiók Tokió, Kiotó, Oszaka és a vele szomszédos Hijogo. Ezekben a prefektúrákban május 11-ig minden sportesemény zárt kapus lesz.

Tavaly július óta ez az első alkalom, hogy nézők nélkül kénytelenek mérkőzést rendezni a J-League-ben. A tokiói olimpia július 23-án indulna a tervek szerint, külföldi nézőket jelen állás szerint nem fogad az ország.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!