JAN WOITAS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Nemzetközi foci sport

Támadástól tartanak, extra rendőri készültség az RB Leipzig buszánál

Nagyon komoly erőket vonultatnak fel a brémai rendőrök a délutáni Werder Bremen–RB Leipzig labdarúgó-mérkőzés előtt, mert olyan jelzéseket kaptak, hogy támadás fenyegeti a lipcseiek csapatbuszát.

Kapcsolódó
Hatalmas kapushiba döntötte el Sallai Rolandék meccsét
Erős lövés volt, de ezt simán ki lehetett volna ütni.

A Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Donimiket is foglalkoztató vendégek esetében nem ritka az ilyen készültség, ugyanis közutálatnak örvendenek amiatt, hogy a Red Bull energiaital-gyártó cég 2009-ben megvásárolta az ötödik ligás SSV Markranstädt indulási jogát azzal a céllal, hogy az RB Leipzig tíz éven belül topklub legyen. Sikerült…

Szoros kapcsolatban vagyunk a rendőrséggel, és feltételezzük, hogy megteszik a szükséges intézkedéseket. A szurkolóink példaértékűen viselkedtek a koronavírus időszakában, és bízunk benne, hogy ezt továbbra is folytatni fogják

– nyilatkozta Hubertus Hess-Grunewald, a Werder Bremen igazgatója.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!