Nemzetközi foci sport

Amíg félmeztelenül ünnepelte a gólját, a nézők ellopták a mezét

Elég kétségbeesett képet vágott Andrij Bej, a halicsi Karpati játékosa, amikor egy pillanatra úgy érezte, félmeztelenül kell folytatni a pénteki bajnokit.

Az ukrán harmadosztályban a 4. helyezett Karpati az ötödik Epicentr Dunaivtsi csapatát fogadta. A mérkőzés egyetlen gólját a 63. percben fejelte Bej, aki levette és elhajította mezét, úgy ünnepelt.

Meg is kapta érte a sárga lapot a játékvezetőtől, de amikor visszament az alapvonalhoz, nem találta a mezét. Kiderült, a védőháló mögött ácsorgó szurkolók ellopták, és csak némi könyörgésre adták vissza.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!