Nemzetközi foci

Willi Orbán 2025-ig szóló szerződést kötött

Az RB Leipzig honlapjának pénteki beszámolója szerint Willi Orbán a 2022 nyarán lejáró szerződését már most, további három évvel, 2025 nyaráig meghosszabbította. Az új megállapodás azt is tartalmazza, hogy pályafutása befejezése után is számít a klub játékosára.

„Willi az évek során jelentős szerepet játszott abban, hogy ilyen sikeres utat tettünk meg. Ez a szezon ismét megmutatta, mennyire fontos tagja a csapatunknak. A pályán jó formában van, és az öltözőben is fontos része az együttesnek” – közölte Markus Krösche sportigazgató.

A 28 éves Orbán 2015 nyarán az 1. FC Kaiserslautern csapatától igazolt az akkor még másodosztályú RB Leipzighez, amelynek színeiben 189 meccsen 18 gólt szerzett. A magyar válogatottban 2018. október 12-én mutatkozott be, eddig 20 mérkőzésen ötször volt eredményes.

„Boldog és büszke vagyok, hogy folytathatom a közös utat az RB Leipziggel. Amióta idejöttem, hihetetlen fejlődésen ment keresztül az egész klub, és még mindig messze vagyunk a végétől. Nagyon sok tennivalónk van még, és szeretnék segíteni céljaink elérésében” – nyilatkozta Willi Orbán.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik