Alex Grimm/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Létezik, hogy Joachim Löwöt nézte ki magának a Real Madrid?

A spanyol AS napilap szerdán arról írt, hogy a Real Madridnál felkészültek rá, hogy Zinedine Zidane vezetőedző nem hosszabbítja meg 2022-ben lejáró szerződését.

A francia edző pótlására két jelölt van az AS szerint, mindkettő nagyot szólna. Az első jelölt a német válogatottal bukdácsoló Joachim Löw, aki hosszú évek óta topjátékosokkal dolgozik, világbajnoki bronz- és aranyérmes lett a csapatával. A másik jelölt minden Real Madrid-rajongót izgalommal töltene el: a tartalékokat pallérozó klublegenda, Raúl. A spanyol ismeri a klubot, minden alkalmazottját, helyi hős és soha nem próbálná meg kitúrni Zidane-t sem, így a napilap vele szimpatizál a kérdésben.

Zidane-on múlik azonban minden, hiszen az elsőszámú terv, hogy a francia edző hosszabbítson.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!