Rafal Oleksiewicz/PressFocus/MB Media/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Lewandowski sérülése: bekövetkezett a Bayern legnagyobb félelme

Rossz hírt közölt a Bayern München kedden a hivatalos honlapján. A vizsgálatok kimutatták, hogy az Andorra ellen megsérült Robert Lewandowski jobb térdében meghúzódott az egyik szalag.

A lengyel válogatott csatár körülbelül négy hetet kénytelen lesz kihagyni.

A bombaformában lévő játékos sérülése nem is jöhetett volna rosszabbkor, a többi közt így nem játszik a Leipzig elleni bajnoki rangadón, valamint a PSG elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőben.

Kapcsolódó
Willi Orbán a Bokodi-tónál venne stéget
Édesapja Oroszlányban él, a pandémia miatt most csak telefonon tartják a kapcsolatot.

A tavaly az év játékosának megválasztott Lewandowski elképesztő szezont fut, klubjában 36 mérkőzésen 42 gólt szerzett, mellé pedig nyolc gólpasszt is kiosztott. A válogatottban a magyarok ellen egyszer, Andorra ellen kétszer volt eredményes a világbajnoki selejtezősorozatban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!