Nemzetközi foci

Ronaldo: Egy egész nemzetet megkárosítottak

Nem hagyja nyugodni az igazságérzete a portugál válogatott csapatkapitányát, ezért 300 milliós követőtáborát felhasználva mondta meg a frankót.

124 millió ember követi Cristiano Ronaldót a facebookon. Az instagramon 272 millió. Ezeken a felületeken is öntötte ki a lekét követőinek.

A portugál válogatott kapitányának lenni életem egyik legnagyobb büszkesége és kiváltsága. Hazámért mindig mindent megteszek, ez sosem fog megváltozni. De vannak nehéz időszakok, főleg, amikor úgy érzed, egy egész nemzetet megkárosítottak. Emeld fel a fejed és nézz szembe a következő kihívással most! Hajrá, Portugália!

Ronaldo ezzel az öt mondattal csak a szombat este történéseire utalt, amikor hihetetlen körülmények között ért véget a Szerbia–Portugália labdarúgó világbajnoki selejtező: a 93. percben, 2-2-es állásnál a portugál csapatkapitány került helyzetbe, lövése nyomán a labda átjutott a gólvonalon (a visszajátszás tanúsága szerint), a becsúszó védő, Stefan Mitrovic onnan vágta ki.

Kapcsolódó
Elvették a győztes gólját, Cristiano Ronaldo kikelt önmagából
A pályáról lefelé menet földhöz vágta a csapatkapitányai karszalagját.

Íme videón is az eset:

Szerbia és Portugália a döntetlennek köszönhetően két forduló után 4-4 ponttal áll az európai vb-selejtezők A-csoportjának első két helyén. A szerbek több rúgott góljuknak köszönhetően elsők.

Olvasói sztorik