Nemzetközi foci sport

Szürreális gólpasszt adott a Vidi játékosa a válogatottban

Egészen furcsa gólpasszal vette ki a részét a Zöld-foki Köztársaság legutóbbi, Kamerun elleni győzelméből Stopira, számolt be róla a Nemzeti Sport. A fehérvári játékos felszabadítani akart, így a saját kapujával szemben állva belebikázott egyet a labdába, amit viszont a levegőben megtolt a szél, Ryan Mendes pedig a kapuig sétált vele és gólt rúgott.

Ezzel a góllal alakult ki a 3-1-es végeredmény. Kamerun már biztosan ott lesz az Afrikai Nemzetek Kupáján, a zöld-fokiak pedig ezzel a sikerrel jó helyzetbe kerültek, két pont az előnyük az utolsó forduló előtt Ruandával szemben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!