Nemzetközi foci

Koronavírusos lett egy Budapesten járt lengyel focista

Mikolaj Barbanell/SOPA Images/LightRocket via Getty Images
Mikolaj Barbanell/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

A lengyel labdarúgó-válogatottnál ismét koronavírusos esetet észleltek, ezúttal Lukasz Skorupski kapus adott pozitív teszteredményt, írja az MTI.

A Bologna játékosának vizsgálati eredményéről a lengyel szövetség szóvivője, Jakub Kwiatkowski számolt be közösségi oldalán. A kapus csütörtök este jelentette a betegség első tüneteit, így azt, hogy hőemelkedése van, és miután pozitív lett a PCR-tesztje, elkülönítették a csapattól.

Kapcsolódó
Elbízták magukat a lengyelek, ez pedig a Rossi-csapat ellen már kevés
Kis híján megégette magát Budapesten a Paulo Sousa vezette lengyel válogatott, amelyet hazája sajtója előzetesen sokkal inkább az angolokhoz, mintsem a magyar csapathoz mért. Mitrovits Miklós futballrajongó polonistával elemeztük ki az első vb-selejtezőt a Ziccerben

Korábban egy másik lengyel futballistát, Mateusz Klichet is megfertőzte a koronavírus, ő már nem is tartott társaival Budapestre, ahol együttese 3-3-as döntetlenre végzett a magyar válogatottal a csütörtök esti világbajnoki selejtezőn. Skorupski sem lépett pályára a Puskás Arénában, de a cseresorból nézte végig a találkozót.

Olvasói sztorik