Nemzetközi foci sport

Varázslatos gólt szerzett a válogatottban a Barca védője

Az Egyesült Államok válogatottja csütörtökön felkészülési mérkőzésen verte 4-1-re Jamaicát. A meccs első gólját a Barcelona bekkje, Sergino Dest szerezte, aki a 34. percben tolta meg védőjével szemben a labdát, majd védhetetlenül a kapuba lőtt a tizenhatoson kívülről.

Az USA egyelőre csak felkészülési mérkőzéseket játszik, ugyanis az észak- és közép-amerikai régióban egyelőre a második körénél tart a selejtező, míg az Egyesült Államok, Mexikó, Honduras, Costa Rica és Jamaica csak a következő körben száll be.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!