Foto Olimpik / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Felfedte egy újságíró a lengyel válogatott felállását

A Polsat Sport újságírója, Marcin Feddek szerint Paulo Sousa szövetségi kapitány 3-5-2-es felállásban küldi majd pályára a lengyel labdarúgó-válogatottat a magyarok elleni, budapesti, első világbajnoki selejtezőn.

Bár a lengyel sajtó nem tudta kipréselni Sousából, hogy ragaszkodik-e az általa favorizált háromvédős rendszerhez, számos jel arra utal, hogy igen, állítja Feddek.

Ez egy klasszikus 3-5-2-es felállás lesz, két szélsővel és három belső középpályással, elöl pedig Milikkel és Lewandowskiwal

jelentette ki.

Szerinte Wojciech Szczesny helye megkérdőjelezhetetlen a kapuban, ugyanakkor a védelemben Kamil Glik és Jan Bednarek mellett egy abszolút újonc kap majd helyet Kamil Piatkowski személyében.

A lengyel válogatott várható összetétele a magyarországi mérkőzésre Marcin Feddek szerint:

Szczesny – Bednarek, Glik, Piatkowski – Reca (Rybus), Krychowiak, Klich (Moder), Józwiak (Grosicki), Zielinski – Milik, Lewandowski.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!