Nemzetközi foci

A 2. percben gólt kapott a Fradi, mégis kiütötte a Paksot

MTI/Koszticsák Szilárd
MTI/Koszticsák Szilárd

A címvédő és listavezető Ferencváros 5-2-re legyőzte a Paksot az NB I 26. fordulójában, a csapat 11 bajnoki óta veretlen. A paksi kispadra az eltiltott Bognár György helyére fia, ifj. Bognár György ült le.

Kapcsolódó
Bognár Györgyre keményen lesújtott az MLSZ fegyelmi bizottsága
A hétvégén piros lapot kapott paksi edzőt nagyon komolyan megbüntették.

A Paks jól kezdett, már a 2. percben tizenegyest rúghatott, Hahn pedig magabiztosan értékesítette a büntetőt. Innentől kezdve a hazaiak vették át az irányítást, a 22. percben az egyenlítés is összejött, Laidouni fejese akadt be.

A második félidő is tizenegyessel indult, csak most a Fradi lőhette: a visszajátszások alapján sem lehetett megmondani, miért jött a fújás, mindenesetre Uzuni volt aztán a gólszerző. Ez a gól megroppantotta a Paksot, Boli előbb Makkal lövetett gólt, majd ő maga is betalált. Szendrei ugyan szépített a hajrában, de Baturina is eredményes volt pillanatokkal később, így végül 5-2-re nyert az FTC.

OTP Bank Liga, 26. forduló

Ferencvárosi TC-Paksi FC 5-2 (1-1)

 

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Mmaee, Civic (Heister, 86.) – Laidouni, Somália – Zubkov (Mak, a szünetben), Nguen (Sigér, 78.), Uzuni (Gera D., 81.) – Boli (Baturina, 78.)

Paks: Rácz – Lorentz (Bertus, 34.), Gévay (Szendrei, 75.), Tamás O. – Vági, Bognár I., Papp,  Szabó B. (Ádám, a szünetben), Szabó J. – Sajbán (Nagy R., 62.), Hahn (Kulcsár D., 62.)

 

gólszerzők: Laidouni (22.), Uzuni  (49. – 11-esből), Mak (62.), Boli (76.), Baturina (89.), illetve Hahn (2. – 11-esből), Szendrei (87.)

sárga lap: Szabó B. (43.), Gévay (56.)

Olvasói sztorik