MAURICE VAN STEEN / ANP / AFP
Nemzetközi foci sport

Fejbe dobták a focistát, aki a 90+2. percben mentett pontot csapatának a rangadón

1-1-es döntetlent hozott a holland futballbajnokság csúcsrangadója, ami azt jelenti, hogy az Ajax megőrizte hatpontos előnyét a második PSV előtt, ráadásul az amszterdami csapat egy meccsel kevesebbet játszott.

A meccs után az eindhoveni szurkolók egy csoportja megdobálta a buszhoz igyekvő Ajax-játékosokat, akik közül a szerb Dusan Tadicot el is találták egy pénzérmével a fején. Tadicra azért lehettek dühösek a hazai drukkerek, mert a 90+2. percben az ő büntetőjével egyenlített az Ajax.

Az eset miatt a rendőrök két szurkolót is letartóztattak, igaz, később elengedték őket. Az Ajax panaszt tett a támadás miatt, úgyhogy az ügynek a szövetségen belül várhatóan még lesz folytatása.

A kiemelt képen két PSV-játékos Donyell Malen (balra) és Ryan Thomas (jobbra) harcol a labdáért az ajaxos Lisandro Martínezzel.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!