Nemzetközi foci sport

Az újabb KO után már a játékosokat keresték a Schalke-drukkerek

Egyre reménytelenebb a Schalke 04 helyzete a Bundesligában, a csapat szombaton 4-0-ra kapott ki otthon a Borussia Dortmundtól, így nyolc pontra van az osztályozós helytől is. Ha a pocsék eredmények nem lennének elegendőek, egy Dortmund ellen vereség különösen fájó a drukkereknek, lévén a legnagyobb riválisról van szó.

Kapcsolódó
Haaland ollózós álomgóljával nem lehet betelni
Kettőt lőtt a BL-ben a Sevillának, most kettőt a Schalkénak is. Az első egészen szenzációs volt!

A találkozót követően több mint kétszáz maszkos drukker érkezett meg a stadionnak azon az oldalán, ahol a játékosok távozni szoktak, vélhetően számon akarták őket kérni. A biztonságiak és a rendőrség számított hasonló akcióra, így megakadályozták a szurkolókat, hogy behatoljanak az épületbe.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!