Nemzetközi foci

Primitív módon szidták Ibrahimovicot, bocsánatot kért a Crvena zvezda

ANDREJ ISAKOVIC / AFP
ANDREJ ISAKOVIC / AFP

A Crvena zvezda pénteken bocsánatot kért Zlatan Ibrahimovictól, az AC Milan sztárcsatárától, aki a két csapat csütörtök esti, belgrádi Európa Liga-mérkőzésén ismétlődően etnikai sértegetésnek volt kitéve, írta az MTI.

Kapcsolódó
A Spurs gólszépségversenyt rendezett a Puskásban, a Milan elbaltázta a végét, a MU eldöntötte
A legőrültebb meccsen a Leverkusen visszajött háromgólos hátrányból, végül mégis kikapott.

Egy amatőr felvételen hallatszik, ahogy a bosnyák és horvát gyökerekkel rendelkező svéd játékost – aki a lelátóról nézte végig a 2-2-re végződött összecsapást – valaki folyamatosan rágalmazza. A 39 éves futballista rezzenéstelen arccal tűrte, ahogy az illető bosnyákokat gyalázó mondatokat kiabál neki azon a nyelven – szerbül –, amelyet ért.

A Crvena zvezda pénteken közleményben kért elnézést a játékostól és azt ígérte, hogy amint megtalálja, megbünteti a vétkest.

Klubunk mindent megtett annak érdekében, hogy a mérkőzés szervezése elérje a két csapat szintjét, és nem fogjuk engedni, hogy egyetlen primitív személy foltot ejtsen országunk és honfitársaink hagyományosan vendégszerető hírnevén

– írta az egyesület.

A találkozót a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött kellett volna megtartani, de a hazai együttes néhány szimpatizánsa mégis bejutott a tisztségviselők részére fenntartott lelátórészre.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik