Nemzetközi foci bajnokok ligája

Neymar a kanapéról szedhet össze eltiltást a Bajnokok Ligájában

Franck FIFE / AFP
Franck FIFE / AFP

Elég nagy lépést tett a PSG a nyolc közé jutásért a Bajnokok Ligájában, miután Barcelonában nyert 4-1-re, Kylian Mbappé három gólt is szerzett. Pedig még a Barca szerzett vezetést tizenegyesből, igaz, az ítéletet sokan vitatták.

Kapcsolódó
Biztos, hogy kell Messi a PSG-nek, ha van egy ennyire zseniális Mbappéja?
Lionel Messi-Kylian Mbappé 1-3. Akár így is összefoglalhatnánk a Barcelona-PSG BL-nyolcaddöntő első felvonását, amelyen a párizsi csapat a sérült Neymar nélkül is bántóan könnyedén győzte le a Barcát.

Köztük a sérülés miatt hiányzó Neymar is, aki otthon nézte a mérkőzést, a Twitteren sok röhögős emotikon társaságában csak annyit írt, hogy vicc volt az ítélet. Ugyan a brazil törölte az üzenetét, de addig már többen is lementették, így felkapta a sportsajtó is.

A Daily Mail szerint akár el is tilthatják Neymart a tweetje miatt, ugyanis ezzel megszegte az UEFA előírásait.

Volt már hasonló ügye, 2019-ben egy Manchester Unitednek megítélt tizenegyest kérdőjelezett meg, ami miatt három mérkőzésre tiltották el – a büntetést két találkozóra csökkentették később. A Daily Mail szerint most is kinézhet neki két mérkőzés, ami a Barca elleni visszavágót és az esetleges negyeddöntő első összecsapását jelentené. Előbbit egyébként nagy valószínűséggel sérülése miatt kihagyja.

Mbappé harmadik góljánál így örült a brazil:

Olvasói sztorik