Nemzetközi foci bajnokok ligája

Egyértelmű büntetőt kér számon a bírón a Juventus edzője

Az olasz sajtó szerint egyértelműen a koncentrációhiánynak tudható be, hogy a Juventus mindkét félidő első perceiben gólokat kapott a Porto elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

Kapcsolódó
Hátrányban a Juve, Haalandra elfogytak a jelzők
A Porto két villámgyors góllal sokkolta a Juventust a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, és 2-1-es előnyből várja a visszavágót. A Sevilla ugyan korán vezetést szerzett a Borussia Dortmund ellen, de aztán beindult Erling Haaland.

A nyolcaddöntő azonban még nem lefutott, főleg, hogy a vendégek Federico Chiesa révén a hajrában szépítettek (1-2), sőt, akár egyenlíthettek is volna, ha Cristiano Ronaldo megkapja azt a büntetőt, amit olyan hevesen reklamált.

A portugál a 94. percben kapott egy labdát a 16-oson belül, csinált egy cselt, de a lendületből érkező nigériai védő, Zaidu Sanusi elsodorta. Az eset minimum gyanús volt, de a játékvezető nem ítélt tizenegyest.

Ez egyértelmű büntető volt. Megkérdeztem a játékvezetőt, ő azt mondta, hogy vége a meccsnek, és nem kell megnéznie az ismétlést. Azt hiszem, még a mérkőzés után is kellene némi bátorság…

– bosszankodott Andrea Pirlo, a Juventus edzője.

Olvasói sztorik