Nemzetközi foci bajnokok ligája

Két Barca-játékos a pályán anyázta egymást, pedig akkor még 1-1-re álltak a PSG-vel

Alex Caparros - UEFA/UEFA via Getty Images
Alex Caparros - UEFA/UEFA via Getty Images

Elég reménytelennek tűnik a Barcelona helyzete a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, miután hazai pályán kapott ki 4-1-re a PSG-től – igaz, épp a katalán csapat bizonyította be a franciák ellen 2017-ben, hogy még a négygólos hátrány sem leküzdhetetlen egy párharcban.

Kapcsolódó
Griezmann agyondicsérte a Barcelonát megsemmisítő Mbappét
A Barca csatára szerint Messivel és a Ronaldóval kerül majd egy szintre a honfitársa.

Ezen a mérkőzésen tért vissza Gerard Piqué, aki novemberben szenvedett térdsérülést. A védőnek már az első félidőben, még 1-1-es állásnál volt egy vitája a pályán csapattársával, Antoine Griezmann-nal, és mivel konganak az ürességtől a stadionok a világjárvány miatt, így pontosan lehetett hallani, mit is vágtak egymás fejéhez. A 39. percben végezhetett el szögletet a Paris Saint-Germain, amikor Piqué kérte számon vehemensen a franciát, miért nem tudja tovább megtartani a labdát, mert így a többieknek krohangálniuk kell, mint a bolondoknak.

Griezmann válaszolt, aminek az lett a vége, hogy egymást anyázta a két játékos, Marc-André ter Stegennek kellett felhívnia a társak figyelmét, hogy inkább a feladatukra koncentráljanak.

Talán nem lenne ebből ügy, ha a hamarosan elnökválasztáson áteső Barcelona szezonja nem szerepelne gyengébben a megszokotthoz képest: a bajnokságban jelentős a hátrány az éllovas Atlético Madrid mögött, a Király Kupában ugyan elődöntős a csapat, de a Spanyol Szuperkupát már elveszítette és kiesésre áll a Bajnokok Ligájában. Mellette tetemes adósságot görget maga előtt a klub és nem biztos, hogy sikerül maradásra bírni Lionel Messit, akinek a nyáron lejár a szerződése.

Olvasói sztorik