Streamable
Nemzetközi foci sport

A játékosoknak kellett letolni a mentőautót a pályáról

Szürreális jelenet akasztotta meg a Braga-Porto mérkőzést szerda este. A Portugál Kupa elődöntőjének első mérkőzésén David Carmo kapott egy akkora rúgást, hogy mentőautó jött érte. Csakhogy távozni már nem tudott. A sérült játékost rejtő kocsit a focistáknak kellett letolni a focipályáról.

A meccsen egyébként sokáig a Porto vezetett, de maratoni hosszabbítást rendelt el a játékvezető, ráadásul a 97. perctől kettős emberhátrányban játszottak a vendégek. A végeredmény 1-1 lett, Fransergio Fransergio a hosszabbítás 12. percében egyenlített ki.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!