Nemzetközi foci

Holtan találták a Bayern világbajnokának exbarátnőjét

Franziska Krug / KaDeWe / Getty Images
Franziska Krug / KaDeWe / Getty Images

Berlini lakásában holtan találták Kasia Lenhardtot, a világbajnok német focista, Jerome Boateng korábbi barátnőjét.

A Daily Mail azt írja, a pár február 2-án szakított egymással, pár héttel azután, hogy Lenhardt ittasan vezetve összetörte a focista Minijét.

Boateng a Bildnek azt nyilatkozta korábban, hogy a viszonya Lenhardttal még az előző kapcsolata alatt kezdődött, és a nő zsarolta őt, de úgy érezte, ad egy esélyt kettőjüknek.

A kapcsolatunk alatt Kasia gyakran fenyegetett, hogy tönkretesz, de nem csak a karrieremre utalt ezzel, hanem arra is, hogy eléri, hogy ne láthassam a gyerekeimet. Azt mondta, hogy azt fogja állítani, hogy megvertem őt, mert tudta, hogy a gyerekeim anyja is ezzel vádolt meg

– mondta a Bayern Münchenben játszó Boateng.

A nő ezzel szemben azt nyilatkozta, hogy ő szakított Boatenggel a férfi folyamatos hazugságai és hűtlenkedései miatt. A modellként dolgozó Lenhardt ördögnek nevezte Boatenget, és azt ígérte, ki fog tálalni kettőjük kapcsolatáról, csak előbb össze kell szednie magát.

Vissza fogok vágni, mert soha nem éreztem magam ennyire kihasználva és becsapva

– fogadkozott Lenhardt, akinek egy korábbi kapcsolatából van egy fia.

A halálhírét megerősítette barátnője, a szintén modell Sara Kulka, aki az Instagramon azt írta, reméli, hogy Lenhardt most már békére lel, és bízik benne, hogy kiderül az igazság. A berlini rendőrség közleményében azt írta, hogy az idegenkezűséget kizárták, és öngyilkosságra gyanakodnak. Kasia Lenhardt 25 éves volt.

Frissítünk!

A klubvilágbajnokság döntőjére készülő Bayern a Twitter-oldalán közölte, hogy Boateng személyes okok miatt hazarepül Münchenbe, így nem ott lesz a társak között a fináléban.

Olvasói sztorik